Home / archiefcentraal / sallander van hijum zesde op cda lijst

sallander van hijum zesde op cda lijst

Het partijcongres van het CDA heeft Eddy van Hijum (40) uit Laag Zuthem op plaats zes gezet van de kandidatenlijst voor de Tweede-Kamerverkiezingen. In een reactie zegt Van Hijum dankbaar te zijn voor het vertrouwen van zijn partij. Het Overijsselse Kamerlid wil zich de komende jaren blijven inzetten voor werk en gezin. Ook wil hij intensief contact houden met burgers en ondernemers in de regio.

Van Hijum zit sinds september 2003 in de Kamer en is woordvoerder Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ook is hij fractiesecretaris en lid van het fractiebestuur. Daarvoor was hij lid van de gemeenteraad van Zwolle en werkzaam als organisatieadviseur.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.