salland reclame meer dan gewoon reclame

Als specialist in reclame op voertuigen, panden en borden maar ook bedrukt textiel en –relatiegeschenken, timmert Salland Reclame uit Raalte flink aan de weg. Sinds de opening van het bedrijf aan de Kotterstraat, hebben steeds meer Raalter ondernemers kennis gemaakt met de gemoedelijke, maar uiterst vakkundige werkwijze van Jos Broeks en Klaas van de Kraats. “Ons credo is: ‘Doen wat je zegt, niet meer en niet minder.’ Het ’Je kunt altijd op ze rekenen’- gevoel is misschien wel het belangrijkste bezit van een bedrijf, al ontbreekt ’t op elke balans.”

Salland Reclame typeert zich door het aanbod van (bijna) alle reclame-uitingen. Hierbij verzorgt men niet alleen de levering, maar brengt de producten ook vakkundig aan. Mede-eigenaar Jos Broeks volgde hiervoor diverse trainingen en opleidingen. Ook ontwerp en productie vinden grotendeels plaats in eigen huis. Naast service en vakmanschap kenmerkt Salland Reclame zich door gemoedelijkheid, korte levertijden en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Jos Broeks: “Onze doelgroep ligt voornamelijk binnen het MKB en het verenigingsleven. Wij denken dat we voor Raalte en omgeving een goede aanvulling zijn in de reclamewereld. We spreken de taal van de mensen en zijn lekker dichtbij.” Desondanks krijgt het bedrijf nog regelmatig verraste reacties van bedrijven in de buurt, die nog niet eerder met Salland Reclame kennis gemaakt hadden. Van de Kraats: ”Om als bedrijf naamsbekendheid op te bouwen, moet je nu eenmaal eerst langdurig zaaien alvorens te kunnen oogsten. Gemiddeld duurt het vijf jaar voordat je naam gevestigd is. Maar we werken er wel hard aan om dat proces een beetje te bespoedigen.”

Veelzijdigheid is een eigenschap die Salland Reclame aan alle kanten uitstraalt én waarmaakt. Bedrijven kunnen dus voor vrijwel alle denkbare reclame-uitingen op hetzelfde adres terecht. Reclame op panden en borden, vlaggen, handelsdrukwerk, maar ook autobelettering. Met toepassing van diverse soorten folies verzorgt men uiteraard standaardontwerpen met bedrijfsnaam- en logo, maar wie eens iets anders wil kan zijn voertuig ook helemaal laten ‘inpakken’ of carwrappen. Een relatief nieuwe techniek die door Salland Reclame uitstekend wordt beheerst, tegen gunstige tarieven. Daarnaast beschikt Salland Reclame over een uitgebreide collectie kleding en ander textiel: “Werkkleding, poloshirts, broeken, jassen, caps; bedenk het maar en we kunnen het leveren. Uiteraard voorzien van naam of logo, dat met diverse technieken kan worden aangebracht. Ideaal voor bedrijven, maar ook sportclubs en andere verenigingen.”

Een andere, exclusieve specialiteit van Salland Reclame is de lasergraveermachine. Van de Kraats: “Hiermee kunnen wij in eigen huis zeer uiteenlopende materialen snijden, graveren en beletteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, metaal, plexiglas®, papier, leer, steen of kunststof”. “De mogelijkheden hiermee zijn legio,” vult Broeks aan, “Van spiegels met een foto erin tot gegraveerde visitekaartjes van hout, metaal, glas, steen, enzovoort. Graveren zorgt voor een klassieke, maar ook tijdloze uitstraling. De laatste tijd personaliseren we hiermee ook veel IPads en smartphones. Ideaal in de bestrijding van diefstal.”

Voor wie de promotie van zijn bedrijf groots aan wil pakken, maar hiervoor slechts een beperkt budget beschikbaar heeft, biedt Salland Reclame een verhuurservice. Hiervoor zijn diverse promotionele attributen en hulpmiddelen beschikbaar, zoals reclameaanhangers met dubbelzijdig frame. Maar ook voor de huur van spandoekframes of beursmaterialen kan men er terecht. Broeks: “In principe is het voor een MKB-er net zo voordelig om groot reclamemateriaal te huren als aan te schaffen. Zeker omdat deze vaak tijdelijk gebruikt wordt, bijvoorbeeld tijdens een beurs of opening.” Kortom: Salland Reclame zorgt ervoor dat u gezien wordt en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Van de Kraats “Ons motto is weliswaar ‘meer dan gewoon reclame’, maar we zien onszelf wel als een normaal en betrouwbaar Sallands bedrijf, met nuchtere medewerkers die hun afspraken nakomen!”

Salland Reclame

Kotterstraat 9

8102 HZ Raalte

T: 0572-36 46 24

E: info@sallandreclame.nl

I: staging2.sallandreclame.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.