Home / archiefcentraal / salland festival prachtige zaterdag

salland festival prachtige zaterdag

Het Salland Festival heeft een topzaterdag achter de rug. Het bleef droog, dat scheelt een slok op een borrel als je middagprogramma bestaat uit optredens in de open lucht, overal in het centrum van Raalte. En ‘s avonds was de tent uitverkocht voor de optredens van de landen die from all over the world naar Salland waren gekomen.

Op onze site zwengelde Piet Pont de discussie aan over ondersteuning aan het Salland Festival. Hij kreeg veel bijval. Pont was zelf ook niet te beroerd aan extra ondersteuning te doen en levert sindsdien de foto’s. Zaterdag bleek dat het publiek ook massaal ondersteunt. Zowel zaterdag overdag als ‘s avonds genoten de vele bezoekers met volle teugen.

Zondag is er een middagvoorstelling waarmee het publieke deel van het festival is afgelopen. De gasten en hun gastgezinnen gaan echter nog vrolijk even verder. Zondagavond is er in menig achtertuin of boerenschuur nog een barbeque waar de groepen en hun gastgezinnen nog een klein onderling festival houden. Dan ontstaat er hier een Braziliaans, daar een Tjechisch en weer ergens anders een Portugees feestje. Maandag worden in de regio nog scholen en verzorgingsgtehuizen bezocht.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.