salland festival prachtige zaterdag

Het Salland Festival heeft een topzaterdag achter de rug. Het bleef droog, dat scheelt een slok op een borrel als je middagprogramma bestaat uit optredens in de open lucht, overal in het centrum van Raalte. En ’s avonds was de tent uitverkocht voor de optredens van de landen die from all over the world naar Salland waren gekomen.

Op onze site zwengelde Piet Pont de discussie aan over ondersteuning aan het Salland Festival. Hij kreeg veel bijval. Pont was zelf ook niet te beroerd aan extra ondersteuning te doen en levert sindsdien de foto’s. Zaterdag bleek dat het publiek ook massaal ondersteunt. Zowel zaterdag overdag als ’s avonds genoten de vele bezoekers met volle teugen.

Zondag is er een middagvoorstelling waarmee het publieke deel van het festival is afgelopen. De gasten en hun gastgezinnen gaan echter nog vrolijk even verder. Zondagavond is er in menig achtertuin of boerenschuur nog een barbeque waar de groepen en hun gastgezinnen nog een klein onderling festival houden. Dan ontstaat er hier een Braziliaans, daar een Tjechisch en weer ergens anders een Portugees feestje. Maandag worden in de regio nog scholen en verzorgingsgtehuizen bezocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.