popkoor puur gaat zomers

Het wordt een middag waarbij je wordt meegenomen door de jaren negentig tot aan 2012. Het belooft een heel swingend en gevarieerd optreden te worden. Daarnaast is het kinderkoor Haarle uitgenodigd voor de muzikale variatie. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven.

De 25 zangers en zangeressen van Puur! worden begeleid door een combo, bestaande uit een drummer, toetsenist, basgitarist en slaggitarist. Het popkoor staat sinds maart 2012 onder leiding van Monique Kokkeler.

Zie ook staging2.puurhaarle.nl of kijk op twitter @popkoorpuur. Kaarten á 5 euro zijn te bestellen via: 0548-595722.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.