pont salland festival verdient meer aandacht

“Het enige echte culturele evenement van Raalte, het internationale folkloristisch Salland Festival, moet het doen zonder subsidie van de gemeente. Dat is wel een beetje krom, als je bedankt dat de gemeente voor de Ladies Ride een bedrag van 5000 euro beschikbaar heeft gesteld.” Klare taal van VVD-raadslid Piet Pont in een reactie onder een artikel op onze site.

Pont vervolgt over de Ladies Ride: “En dat alleen om het fietsen van dames mogelijk te maken. Geen enkele afdracht uit het inschrijfgeld, voor een goed doel. Wie strijkt dat inschrijfgeld geld op? En wat heeft de gemeente met de 5000 euro gedaan? Misschien wel een goede reclamecampagne gevoerd. Kan zoiets dan niet voor een echt cultureel evenement. Behalve de ontvangst van alle groepen op het gemeentehuis wordt er door de gemeente weinig aandacht besteed aan het Salland Festival.”

De VVD’er sluit af met een vraag: “Misschien moet er een potje voor ‘cultuur’ worden ingesteld?”

Nou die vraag leggen we graag voor aan onze lezers. Laat gerust een reactie achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.