politie zoekt vissers in verband met overval

De politie wil graag in contact komen met de vissers die in de nacht van 13 op 14 juni met twee tentjes en een auto bij de vijver in Olst hebben gestaan. Mogelijk hebben deze vissers belangrijke informatie over de woningoverval aan de Schaapvijver in Olst.

Een 90-jarige vrouw en haar 61-jarige dochter zijn die nacht door twee mannen overvallen in een woning aan De Schaapvijver in Olst. De dochter, die bij haar moeder op bezoek was, hoorde iets in de woonkamer. Toen ze ging kijken, stonden er twee donkergeklede mannen met bedekte gezichten voor haar. Eén bedreigde haar en vroeg om geld en sieraden. Nadat zij dit had afgegeven doorzochten de mannen het huis.

De mannen hebben vervolgens de woning weer verlaten. De politie is een onderzoek gestart naar de zaak en is op zoek naar getuigen.

Personen die in de nacht van 13 op 14 juni iets gezien hebben dat met de overval te maken kan hebben, worden gevraagd contact op te nemen met het politieteam Salland via telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.