Home / archiefcentraal / politie onderzoekt explosie woning enschede

politie onderzoekt explosie woning enschede

Zondag 3 juni om 1.20 uur vond er een explosie plaats in een woning aan De Kiepe in Enschede. Toen politie en brandweer bij de woning kwamen, lag de voordeur en glas voor het huis. Na een eerste schouw bleek er iets te zijn ontploft in de woning. In verband met de veiligheid van hulpverleners en omgeving werd de Explosieven Opruimings Dienst Defensie (EODD) opgeroepen. Zij gaven na een kort onderzoek het sein veilig. Hierop kon de recherche van Politie Twente starten met hun onderzoek en het veilig stellen van sporen. Dit onderzoek wordt vandaag voortgezet. De toedracht van de explosie is nog niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.