poging overval op woning

Twee personen met bivakmutsen op hebben in de nacht van maandag op dinsdag geprobeerd de woning van een man (67) en een vrouw (61) aan de Bongerd in Olst te overvallen. Rond een uur of twee ’s nachts werd er bij hen aangebeld. De bewoner deed de deur open en zag een donker geklede man met een bivakmuts op staan.

Verderop stond ook nog een andere man met een bivakmuts. Doordat de bewoner hard begon te schreeuwen, gingen ze er vandoor in de richting van de Kortricklaan. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en roept getuigen op die iets bijzonders hebben gezien contact op te nemen met 0900 8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.