Home / archiefcentraal / poedelprijs voor skelterracende ccsers

poedelprijs voor skelterracende ccsers

Ze konden een race op een echte kart winnen, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met de poedelprijs. De leerlingen van het Carmel College Salland moesten hun skelter pimpen, verkopen, een pitstop uitvoeren, een behendigheidsparcours afleggen, een sprintrace rijden en tenslotte de echte race.

25 leerlingen vertegenwoordigden de Raalter school op de Karba bij Wijthmen afgelopen vrijdag.

De leerlingen zitten allemaal in de Carmel Class, Science en Technology en zijn de afgelopen weken bezig geweest een standaard skelter om te bouwen naar een gepimpte skelter. Helaas heeft het CCS, met 3 teams aanwezig, geen ‘echte’ prijs kunnen pakken en zijn ze beloond met de pechprijs.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.