Home / archiefcentraal / pedro pico daar moet je toch wel even naar toe

pedro pico daar moet je toch wel even naar toe

Pedro Pico Pop, we stuurden er vanmiddag onze oudste verslaggever op af. En die kwam terug met een razend enthousiast verhaal over een sfeertje uit de jaren zeventig. Lekker rouwe muziek, biertje erbij, ongedwongen.

Drie podia, dus continu muziek, dj’s, catering, Pedro Pico Pop is een prachtig festival. En het festivalterrein is al even prachtig. Het oude MBI-terrein aan het kanaal moet Raalte nooit herinrichten. Met al die gif in de grond is dat toch niet te betalen. Maak er een vrije jongerenzone van zonder strenge regels van wat er allemaal niet mag in dit leven.

Nog tot vannacht op het MBI-terrein kun je zien hoe dat er dan zo ongeveer uit moet komen te zien. Intussen kun je de voetbal op een groot scherm volgen en met bijvoorbeeld the Toy Dolls, The Paceshifters en een groot deel van de Wraak van Salland bands op het podium. Zie hier de line up.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.