oranje in mineur pico in majeur

Zeker vier keer hands van de Denen, drie vrije schietkansen en met de kop vlotte het ook niet al te best. Verdomme, Oranje heeft de wedstrijd verloren die ze niet had mogen verliezen. Nederland – Denemarken: 0-1.

Het begon allemaal veelbelovend. Een energiek en gedreven team, zoals twee jaar geleden. Toen haalden we de finale, nu… tsja… We spreken het allemaal binnensmonds uit, want hardop kunnen we het nog niet lijden. Nederland doorstaat de poulefase niet. Als je verliest van Denemarken, dan kun je Duitsland en Portugal helemaal vergeten.

Hoe dan ook, we steunden en steunen Oranje. Op Pedro Pico Pop keken we ook met zijn allen. Wat kunnen we balen van die scheids, maar ook: Wat kunnen we balen van de kansen die niet benut werden. Het zij zo.

Ons advies? Ga maar gewoon het feestgedruis in. Hoewel de voetballiefhebber in mineur is, adviseren wij de feeststemming in majeur. In Heeten is kermis, in Elshof is het feest en in Raalte hebben we Pedro Pico Pop.

Oh enne… woensdag? Dan pakken we die Duitsers gewoon in! Ein prosit und auf Wiedersehen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.