opnieuw woningoverval in olst

Er is opnieuw een woningoverval in Olst gepleegd. In de nacht van woensdag op donderdag was een huis aan de Sekkelanden in Boskamp slachtoffer van twee overvallers. Twee mannen drongen de woning van de 64-jarige man en zijn 66-jarige vrouw binnen via een achterdeur, terwijl een van de twee bewoners nog op was. Zij bedreigden de man en sommeerden hem bij de vrouwelijke bewoonster in een slaapkamer te voegen. Vervolgens namen zij uit de woning sieraden en een handtas met inhoud weg.

De twee daders waren donker getinte mannen van 25-30 jaar oud. Zij waren geheel in het zwart gekleed en droegen een nylonkous over hun hoofd. Ze spraken Nederlands met een buitenlands accent. De politie zoekt getuigen die iets bijzonders hebben gezien. Ze kunnen contact opnemen met 0900 8844.

Eerder waren woningen aan de Schaapvijver en de Bongerd in Olst doelwit van overvallers. In de nacht van 13 op 14 juni werden een 90-jarige vrouw en haar 61-jarige dochter door twee mannen overvallen in een woning aan De Schaapvijver. Onder bedreiging van wapens moesten de vrouwen geld en sieraden afgeven. Ook de ring van de overleden echtgenoot werd meegenomen. Hierna gingen de onbekende mannen er vandoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.