openluchtbioscoop raalte afgelast

De ‘Drijf-in’ die donderdagavond gehouden zou worden, gaat niet door. De weergoden laten dat niet toe, want aan de afgelasting ligt de voorspelling van slecht van weer ten grondslag. De verwachting geeft aan dat er vanavond hevige regen zal vallen in Raalte en de organisatie geeft aan het risico niet te nemen.

”Een dergelijk initiatief is afhankelijk van het weer en we vinden het jammer dat we op het laatste moment deze beslissing moeten maken”, aldus coördinator van WAK Raalte Maurice Endeman.

Leo Grote Schaarsberg (van Groote Schaarsberg Audio-visueel): ”We gaan het ergens deze zomer zeker nogmaals organiseren en mocht het een succes zijn, is het zeker haalbaar dit vaker te doen. Het idee is ontzettend leuk, we komen dus zeker terug!”

Voor meer informatie omtrent de Week van de Amateurkunst (WAK) Raalte kan je een kijkje nemen op staging2.wakraalte.nl of kom tussen 13:00 en 21:00uur langs bij de voormalige Huishoudschool naast het Gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.