open dag en trekkershuisjes bij luttenberg

Vakantiepark De Luttenberg in Luttenberg houdt op zondag 24 juni van 11.00 tot 16.00 uur een open dag. Speciaal om de opening van het zwembad en het wellness-centrum te vieren. Er is een airtrampoline aanwezig en je kunt je laten schminken.

Op deze dag is er in Luttenberg veel meer te doen. Zo kun je een kijkje nemen op het straatkorenfestival en het historisch festival bij de Laarman.

Vakantiepark De Luttenberg heeft overigens nog iets nieuws, namelijk ‘trekkershuisjes’. Ben je op doorreis of heb je een extra slaapplek nodig, dan kun je terecht in een trekkershuis. Op loopafstand van het luxe verwarmde sanitair gebouw biedt een huisje ruimte voor twee personen. De andere is geschikt voor drie personen. Er staan bedden, een tafeltje en stoelen en zijn uiteraard voorzien van stroom. Een watertappunt is buiten naast de huisjes.

De prijs per nacht voor twee personen is 25 euro. Voor drie personen betaal je 30 euro. Reserveren kan bij Vakantiepark de Luttenberg, via 0572-301405 of receptie@luttenberg.nl. In de bijlage vind je meer informatie over de Trekkershuisjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.