open dag bij stal t reelaer

Stal ’t Reelaer in Raalte presenteert op zondag 17 juni een open dag. Als onderdeel daarvan staat er een crosswedstrijd voor de eigen manegeruiters op het programma. Iedereen is die dag van harte welkom om een kijkje te nemen bij Stal ’t Reelaer. Evenals vorig jaar is er weer een tweedehands paardrijkledingbeurs. Hier zijn onder andere paardrijbroeken en gebruikte bodyprotectors vinden. De startlijst en het programma van de dag komen op staging2.reelaer.nl te staan. Wanneer je gebruikte spullen voor de kledingbeurs wilt aanleveren, kijk dan ook op de website. Voor meer informatie of vragen kun je bellen naar 0572-363398.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.