open dag bij sallandse aspergetelers

De Sallandse aspergetelers hielden op zaterdag 2 juni tussen 10.00 uur en 16.00 uur een open dag. De aspergebedden zijn nu volop zichtbaar in het Sallandse landschap en de asperges steken hun goudgele koppen boven de grond. De Sallandse aspergetelers zijn trots op hun bedrijf en vertelden met veel plezier en enthousiasme wat er allemaal bij de aspergeteelt komt kijken. Bezoekers kregen een indruk van de teelt van de asperges tot aan de uiteindelijke consumptie.

Bij Van der Kolk Asperges in Oudleusen kon je zien hoe asperges gestoken worden, en verse asperges laten schillen en verpakken. Naast aspergeteler is Van der Kolk ook een zacht-fruitteler (aardbeien, frambozen, bramen). Bezoekers konden zelf aardbeien plukken uit de kas. Ook was er een kleine markt aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.