ook voorstanders dementen in centrum raalte

“Raadslid Wim de Hair van GemeenteBelangen zegt dan in de krant dat het heel triest is. Men wil oude demente bejaarden uit Salland opbergen in een kantoorpand aan de Kerkstraat. Voor een deel heeft hij wel gelijk. Ik denk dan even aan het Franciscushof daar vonden de mensen de rust, die ze vaak nodig hebben. Maar er zijn ook andere gedachten,” stelt Jansen.

“Afgelopen zaterdag stonden we met de PvdA met de rode parasol op de markt. En daar spraken we mensen die er heel anders over dachten. Als ik Wim de Hair van zo hoor, zal hij straks wel tegenstemmen als het in de raad aan de orde komt. Maar het lijkt me beter, om het over te laten aan deskundigen. Voor de werkgelegenheid was en is het een ideaal pand. Het heeft al drie keer een grote kostbare ingrijpende verbouwing gehad. En nu moet het kantoorpand weer veranderen in een verzorgingstehuis. En dat kunnen we voor de werkgelegenheid in Raalte ook best gebruiken,” sluit Jansen af.

Heinz Jansen stond bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen op de kieslijst van de PvdA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.