Home / archiefcentraal / onthulling informatiebord vlindertuin

onthulling informatiebord vlindertuin

Willemien Schoneveld-Woestenenk van de Rabobank Salland onthult op zaterdag 23 juni om 10.30 uur het nieuwe informatiebord bij de Vlindertuin op de Elshof (achter het buurthuis). Het bord, dat mede dankzij sponsoring van de Rabobank gemaakt kon worden, vertelt het verhaal over de tuin, de planten en de vlinders. Mensen die hun tuin ‘vlindervriendelijk’ willen maken vinden op het bord diverse tips.

De tuin is aangelegd door vrijwilligers van de Elshof en ontworpen door Anneletty Schumacher. Dankzij sponsoring en een DOP-regeling (Dorpsontwikkelingsplan) van de provincie en gemeente Olst-Wijhe, kon twee jaar geleden de tuin worden gerealiseerd. Inmiddels hebben veel buurtbewoners en wandelaars de tuin weten te vinden. Dat zal ook zaterdag 23 en zondag 24 juni het geval zijn, tijdens het Open Tuinen Weekend van Groei en Bloei, het magazine dat de tuin heeft opgenomen in de bijzondere tuinenroute.

Het buurthuis is het gehele weekend tussen 10.00 uur en 17.00 uur open voor bezoekers van de tuin.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.