onderscheiding voor raalter vvd

Hoofdbestuurslid Judith Tielen reikte de onderscheiding uit aan Ben Nijboer, fractievoorzitter van VVD-Raalte en tevens initiatiefnemer voor deze cursus. Tielen: “De V staat voor vrijheid, verantwoordelijkheid en ‘vibes’. Raalte heeft een originele, prikkelende manier gevonden om mensen bij de politiek te betrekken, door middel van die cursus gemeentepolitiek. Niet vanuit de landelijke VVD, maar gewoon op lokaal niveau, voor zowel leden als niet-leden”.

Overigens wordt de cursus, naar voorbeeld van Raalte, inmiddels ook elders in het land georganiseerd, waaronder in Losser en Westervoort. Komend najaar zal deze ook aangeboden door de samenwerkende Vechtdal-afdelingen Ommen, Dalfsen en Hardenberg.

Nijboer ziet de onderscheiding als een leuke blijk van waardering voor VVD- Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.