normaal met blazerssectie naar dalfsen

Bezoekers van Normaal in Dalfsen krijgen alvast een voorproefje van de nieuwe cd ‘Halve Soul, Helemaal Hoken’ die later dit jaar wordt uitgebracht.

Zoals de naam al doet vermoeden: een heuse soul-cd. Niet verwonderlijk dat daarop een blazerssectie een prominente rol speelt. In Dalfsen treedt Normaal ook op met deze blazers, een groepje Belgen dat onder leiding staat van Jan de Ligt. De tent in Dalfsen is samen met Toldijk door Normaal uitverkozen voor deze primeur die uiteindelijk ook op De Zwarte Cross nog te zien zal zijn.

Normaal bestaat intussen 37 jaar en de Veldtocht 2012 is weer begonnen. De grootste tentshow van Normaal op zaterdag 7 juli wordt een spektakel. Erwin Nyhoff opent om 20.00 uur, gevolgd door de Sallandse rockcoverband Sloe Gin. Daarna is de bühne voor Normaal in de oerbezetting en Normaal 2012 met daarbij de al eerder genoemde verrassende blazerssectie. De fans kunnen zich opmaken voor een show vol nostalgie en tevens kennismaken met het allernieuwste van Normaal.

De voorverkoop is in volle gang. Kaarten zijn online te bestellen via staging2.normaaldalfsen.nl en bij de bekende voorverkoopadressen in en om Dalfsen. De poorten en de dagkassa gaan om 19.00 uur open.

Supertentconcert: Doe eens NORMAAL man, Dalfsen

Met 2x Normaal (oude bezetting en Normaal 2012 op hoofdpodium)

Datum: zaterdag 7 juli 2012

Locatie: weiland aan de Brinkweg, Dalfsen

Terrein open: 19.00 uur, aanvang programma 20.00 uur

Alle informatie: staging2.normaaldalfsen.nl

Organisatie: LOC7000

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.