nijhof installatietechniek neemt habel logt over

Nijhof Installatietechniek uit Broekland heeft de bedrijfsactiviteiten van Habel-Logt Installatietechniek uit Olst per 4 juni overgenomen. Met deze overname wil Nijhof installatietechniek haar activiteiten in zowel de particuliere als de zakelijke markt verder uitbreiden en versterken.

Waar het gaat om kwaliteit en dienstverlening vullen beide bedrijven elkaar immers prima aan. Raymond Beltman, voormalig mede-eigenaar van Habel-Logt is bij de overname deel uit gaan maken van het managementteam van Habel-Logt Installatietechniek b.v. en is het aanspreekpunt voor de klanten van Habel-Logt.

Klanten van Habel-Logt Installatietechniek houden hun vertrouwde adres voor al het installatiewerk, de service en het onderhoud in de ruimste zin van het woord.

Uitgangspunt bij de overname is de service die de klanten van Habel-Logt gewend waren, te continueren. Sterker nog, het beleid is erop gericht de dienstverlening nog verder te optimaliseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.