nieuwe vogels in voliere stevenskamp

In de volière bij verzorgingshuis Stevenskamp zitten weer vogels. Toen meneer Smink van Chiropractie Salland hoorde dat er twintig vogels uit het hok waren gestolen, bood hij direct aan nieuwe vogels te sponsoren. Ook meneer Van Zomeren, bewoner van Stevenskamp, wilde een bijdrage leveren. Dankzij de gulle giften zijn er nieuwe vogels aangeschaft om de volière weer op te vullen.

Daarnaast hebben leden van de vogelvereniging bijgedragen door vogels te schenken. Onder belangstelling van enkele bewoners en omwonenden hebben voorzitter Wesselink en meneer Smink afgelopen zaterdag, precies een week na de diefstal, dertig vogels in de volière losgelaten.

Stevenskamp en de Vogelvereniging zijn blij verrast dat er zoveel mensen begaan zijn met het lot van de – al dan niet gevleugelde – bewoners van Stevenskamp en waarderen het enorm dat er belangeloos schenkingen zijn gedaan. Een extra stevig slot en andere maatregelen moeten diefstal in de toekomst voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.