nieuw infobord bij vlindertuin elshof

Bij de Vlindertuin op de Elshof is zaterdag een nieuw informatiebord onthuld. Willemien Schoneveld van de Rabobank Salland onthulde het bord dat mede dankzij sponsoring van de Rabobank gemaakt kon worden. Het bord vertelt het verhaal over de vlinders en de verschillende borders en planten in de tuin.

Het gaat stuk voor stuk om planten die vlinders en andere insecten aantrekken. Mensen die hun tuin ‘vlindervriendelijk’ willen maken, vinden op het bord diverse tips. In haar toelichting bij de onthulling van het bord, vertelde Willemien Schoneveld dat de Rabobank een initiatief als de vlindertuin graag ondersteunt.

“Wij vinden het belangrijk dat mensen samen iets van de grond krijgen en zo een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun woonomgeving.”

De tuin is aangelegd door vrijwilligers van de Elshof en ontworpen door Anneletty Schumacher. Ook Wil Bijker van Escapement Design leverde een bijdrage aan de sponsoring. Zij verzorgde de vormgeving van het bord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.