natuurexcursie bij het nijenhuis

VVV/ANWB Raalte houdt weer een natuurexcursies rondom Kasteel Het Nijenhuis bij Heino. Het landschap rondom Het Nijenhuis is aangelegd in franse stijl, dat kenmerkt zich in rechte lanen, rechte grachten en symmetrische beplanting. Het thema van de wandeling is dan ook cultuur en natuur.

Agnes Neimeijer loopt met de deelnemers rond het kasteel en er wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van het kasteel en zijn bewoners. Het unieke bij deze excursie is dat de gids u mee mag nemen binnen de poort van het kasteel en via het binnenplein ook de fraaie beeldentuin te bekijken is.

De excursie vindt plaats op woensdag 4 juli en begint om 14:00 bij de parkeerplaats van het kasteel. De rondleiding kost vier euro voor volwassenen en drie euro voor kinderen tot twaalf jaar. U kunt zich tot woensdagochtend 4 juli 11:00 aanmelden voor de wandeling bij VVV/ANWB Raalte, 0572-352406

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.