naam van cafe in heino vrijdag onthuld

“Ik heb fantastisch veel reacties gehad,” laat Lunsing weten. “Natuurlijk op jullie site, maar ook belden mensen op met suggesties en sommigen kwamen een briefje langsbrengen.” Lunsing vindt de reuring die zijn actie veroorzaakte prachtig. “Soms kreeg ik telefoon en vielen de mensen direct met de deur in huis van: ‘je hoeft niet verder te zoeken, ik heb de perfecte naam voor het café’, schitterend!”

Lunsing heeft de naam voor zijn kroeg nog niet helemaal rond. Hij heeft een selectie gemaakt van vijf namen, vier van de namen uit die selectie zijn reacties op onze site geweest. Wat de naam van de kroeg daadwerkelijk wordt, wordt vrijdagavond duidelijk.

Lunsing opent de vernieuwde brasserie en het nieuwe eetcafé op 29 juni met een open avond. Om 20.30 uur gaat de zaal open, om 21.30 wordt de naam van de kroeg daadwerkelijk onthuld, door ’twee bekende Nederlanders’. De open avond is voor iedereen toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.