mona keijzer cda naar raalte

De Purmerendse CDA-wethouder Mona Keijzer, zij eindigde verrassend tweede in de strijd om de lijsttrekkerschap voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, komt op woensdag 4 juli naar Raalte.

Die dag organiseert het CDAV Overijssel een netwerklunch voor vrouwelijke CDA-leden in het Annahuis in Raalte. Tijdens deze bijeenkomst zullen Mona Keijzer en Ayfer Koç (raadslid Enschede en ondernemer) hun visie geven over het thema netwerken, het is net werken over gezin, werk en politiek. Daarnaast is er ook ruimschoots tijd om te netwerken met de diverse CDA-leden uit de provincie.

Mona Keijzer staat inmiddels op nummer 2 van de kandidatenlijst voor het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ze staat achter Sybrand van Haersma Buma(maandag in Raalte), die gekozen werd tot lijsttrekker.

Keijzer is wethouder in Purmerend sinds 2007. Afgelopen winter schreef ze mee aan het rapport van het strategisch beraad van het CDA over de toekomstige koers van de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.