midsommerfest in marienheem

Nog een paar dagen en dan starten de Midzomerfeesten in Mariënheem. Het Midzomerfeest staat bekend om prima entertainment en ook dit jaar is dat weer het genoeg te beleven. Zo staat zondagavond naast Party DJ Marcel ook Ronnie Ruysdael op de planken.

Voorheen frontman van de Sjonnies, maar ook solo weet hij de zaal op de kop te zetten. Zondag rond 17:30 staat hij in Mariënheem op de bühne. Zaterdagavond staat naast huis DJ Gijs de band JetSet op de planken. De aftrap van het Midzomerfeest moet weer een topfestijn worden, want Mariënheem heeft ook dit jaar de primeur met het eerste Oktoberfest van het land en wel het Midsommerfest.

Wegens succes teruggevraagd komen Die Tolle Leute. Deze drie ‘Deutsche herren’ hebben inmiddels flinke naam opgebouwd in het Oktoberfest en Apres Ski circuit. Zo stonden ze afgelopen jaar op alle Heineken Oktoberfesten in het land, bij het Coen en Sander Fest op radio 3FM en traden ze op in de Oostenrijkse en Franse Apres Ski. Die Tolle Leute komen niet alleen, maar zullen singerin Monika, Knut, de Co2 Eisbähr en hun drie danseressen ‘Die Heimat Tänzer’ meenemen. Naast Die Tolle Leute zal traditionele Oktoberfestmuziek van De Lindeländer Kapel klinken en kan een spetterend optreden verwacht worden van de Trumpet Stars, ook een onderdeel van alle Oktoberfesten van 2011. DJ Toon Wouters is deze vrijdagavond ook weer present en wintersporters kunnen hem kennen van de Apres Ski in Westendorf.

Entree is gratis, maar wil je een tafel huren dan kost dit vijftien euro per persoon inclusief bediening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.