meerdere boetes bij verkeerscontroles

Dinsdagmorgen werd er door de politie op het Carrousselplein in Ommen gecontroleerd. Er werden bonnen geschreven voor het niet dragen autogordel (2x), niet goed leesbaar kenteken (3x), snelheidsovertreding (2x bromfiets/3x personenauto), defecte achterrem bromfiets (1x), overschrijding constructie snelheid bromfiets (4x).

Aan het eind van de ochtend werd er in Nieuwleusen gecontroleerd. Daar werden vier bonnen uitgereikt voor het niet dragen van de autogordel. Naar aanleiding van klachten werd er tussen 11:00 en 12:00 uur op snelheid gecontroleerd op de Wilhelminastraat (30 km-zone) in Dalfsen. Daarbij werden twee bekeuringen uitgereikt: één automobilist reed 36 km/u te hard en de ander 25 km/u te snel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.