Home / archiefcentraal / meerdere boetes bij verkeerscontroles

meerdere boetes bij verkeerscontroles

Dinsdagmorgen werd er door de politie op het Carrousselplein in Ommen gecontroleerd. Er werden bonnen geschreven voor het niet dragen autogordel (2x), niet goed leesbaar kenteken (3x), snelheidsovertreding (2x bromfiets/3x personenauto), defecte achterrem bromfiets (1x), overschrijding constructie snelheid bromfiets (4x).

Aan het eind van de ochtend werd er in Nieuwleusen gecontroleerd. Daar werden vier bonnen uitgereikt voor het niet dragen van de autogordel. Naar aanleiding van klachten werd er tussen 11:00 en 12:00 uur op snelheid gecontroleerd op de Wilhelminastraat (30 km-zone) in Dalfsen. Daarbij werden twee bekeuringen uitgereikt: één automobilist reed 36 km/u te hard en de ander 25 km/u te snel.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.