matchday salland hult zich in oranje

En toen sloeg de Oranjekoorts echt toe. Zaterdag is de eerste wedstrijddag van Oranje en dat zullen we weten ook. Om zes uur trappen ‘onze mannen’ af tegen de Denen. “Matchday!”, zo stond Jasper Hutten op.

In Charkov loopt het plein zaterdagmorgen al lekker vol, maar ook hier de regio lopen we warm voor de wedstrijd. In Raalte heeft de Roggestraat zich natuurlijk al lang weer omgedoopt tot Oranjestraat. Kilometers vlag, borden met de poules en ontelbare versiels maken de straat tot misschien wel de meest Nederlandse straat van de regio.

Elders in de regio zijn ook huizen in Oranje gehuld. En vanavond? Zitten we natuurlijk met zijn allen in Oranje voor de buis. Dat kan thuis, in de kroeg of in het beste geval: In het stadion!

Oranje in Charkov

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.