Home / archiefcentraal / man mishandeld politie zoekt getuigen

man mishandeld politie zoekt getuigen

Een 23-jarige inwoner van Raalte werd op zaterdagavond 23 juni door twee onbekende jongens mishandeld op de Ganzeboomlaan. De man fietste om 23.30 uur vanuit het centrum richting Raalte noord, voorbij de tunnel bij het spoor toen twee onbekende mannen hem tegemoet kwamen fietsen.

Vanuit het niets werd de Raaltenaar meerdere malen door het onbekende duo op zijn hoofd geslagen. Hierop ging de Raaltenaar er vandoor. De twee onbekende mannen waren beide gekleed in donkere kleding. Een van hen was vermoedelijk licht getint en had zwart haar tot net over de oren. De politie roept getuigen of mensen die de twee mannen ook hebben gezien op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.