Home / archiefcentraal / man aangehouden met valse kentekenplaten

man aangehouden met valse kentekenplaten

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juni is op de Rijksstraatweg een 39-jarige automobilist uit Olst aangehouden. De man reed in een auto waarvan de kentekenplaat onleesbaar was. Bij zijn staandehouding bleek dat hij enkele letters/cijfers van de kentekenplaat verwijderd had. Ook had de man nog meerdere boetes openstaan. Op het politiebureau bleek dat de kentekenplaten vals waren en niet bij de auto hoorden. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek. De bestuurder bleek tot slot niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.