Home / archiefcentraal / maatman eerste leider broeklandse ek pool

maatman eerste leider broeklandse ek pool

Deze bokaal zal tijdens de EK door het Sallandse land trekken en opduiken in de tuin van de koploper van de Broeklandse pool. Voor de lijstafsluiter heeft de organisatie het hekkensluitershek in petto. Dat de pool populair is blijkt, inmiddels hebben zich al meer dan 200 deelnemers aangemeld en de inschrijving loopt nog gestaag door, daardoor loopt de prijzenpot al behoorlijk op.

Tot 7 juni is er nog de mogelijkheid om de pool in te vullen. De Broeklandse pool is te vinden op www.broeklandsepool.nl . De Broeklandse organisatie heeft de komende weken veel leuke dingen voor de deelnemers in petto.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.