maak kans op eigen voetbalveld bij haarco

“De reacties zijn erg leuk, mensen lopen hier met een glimlach langs. Het was kortdag en we moesten nog wat ludieks verzinnen. Zo’n EK, daar kun je gewoon niet aan voorbij. We kwamen op het idee om over de volledige breedte van de winkel een grastapijt te plaatsen. Met wat heen en weer bellen hebben wij in Hamat een leverancier gevonden die dit project wilde ondersteunen. Toen moesten de lijnen er nog op. We hebben het gered voor de aftrap!”, volgens Huub ter Haar. Ondanks dat er geen ‘doelen’ zijn, maakt Haarco er toch een wedstrijd van.

Haarco is op zoek naar een ‘goed’ doel die na afloop van dit EK kans wil maken op dit prachtige voetbalveld van kunstgras (afmeting circa 3.80 x 13 meter). Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen, verenigingen etc. kunnen zich hiervoor inschrijven via staging2.haarco.nl of per mail op info@haarco.nl graag met een motivatie.

Zo lang Nederland in de wedstrijd zit biedt Haarco bij een aankoopbedrag boven de 1250 euro gratis een origineel wedstrijdbal cadeau aan.

Update: Inmiddels staan er twee doelen op het veld. Dit tweede doel is beschikbaar gesteld door Way to Go Campingshop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.