lilhill heeft volledige programma rond

Nadat vorige week het dance-programma werd aangekondigd, heeft het Luttenbergse muziekfestival Lil’Hill deze week de rest van het programma bekend gemaakt. De opzet is iets veranderd, waarmee het zwaartepunt richting kwaliteit is gegaan, in plaats van kwantiteit.

Eerder werd headliner Automatic Sam (blues/garagerock) al aangekondigd, evenals Traumahelikopter (rock ’n roll/psychedelica/punk) en The Pignose Willy’s (blues/rock ’n roll/boogie). Aan dit rijtje bands kan nu ook The Tiger Lovemachine aan toe worden gevoegd.

The Tiger Lovemachine is een band uit Zwolle, met muzikanten die hun vak wel verstaan. In het verleden werd er door de verschillende bandleden al getourd met onder andere Herman Brood, The Exploited, Motorhead en Heideroosjes. De muzikale sound van The Tiger Lovemachine is niet voor één gat te vangen, maar diegene dit het hokje toch nodig heeft; The Tigers spelen energieke scheurende surf-cowboy-thunder-grunge-Rock.

In de middag zal Het Vinyl Collectief zomerse plaatjes gaan draaien op De Veranda. Geen rockbands meer in een iets te lege tent, maar een volle veranda met terras. Heerlijk met je teenslippers en met je beste vrienden relaxen op de zonovergoten festivalweide. Daarnaast vriendelijke obers die je een drankje komen brengen en misschien waag je je stiekem al aan een dansje om de stramme spieren los te krijgen voor een avond vol muzikaal geweld.

Wanneer het ’s avonds iets koeler wordt, verkast Het Vinyl Collectief van de Veranda naar de behaaglijke warmte van het Huis Zonder Dak en zullen de gitaren gaan overheersen op het hoofdpodium.

Lil’Hill vindt in 2012 plaats op 7 juli tussen pakweg 16.00 uur en 02.00 uur. Het festival is te vinden op het terrein van de familie Klein Koerkamp aan de Ter Borgweg 8. Meer info is te vinden op staging2.lilhill.nl Het festival is ook actief op Facebook: staging2.facebook.com/lilhillfestival en Twitter: @LilHillFest of #LH12. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.