kleuters genieten van pasta met rode saus

Alle kleuters in de gemeente Raalte zien deze week de schoolvoorstelling ‘Pasta met rode saus’. Van maandag 4 juni tot en met donderdag 7 juni speelt de voorstelling iedere dag op een andere school en maken de kinderen van groep 1 en 2, soms voor het eerst in hun leven, kennis met muziektheater.

‘Pasta met rode saus’ is een interactieve muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling gaat over Polly, de vrolijke Italiaanse kokkin van Restaurant La Musica. Wie helpt Polly met het bereiden van haar pasta met rode saus?

Op een dag komt Muscita, een ondeugend meisje, naar het restaurant om Polly te helpen in de keuken. Ze krijgen veel verschillende klanten in hun restaurant: de Cowboy, de Zigeuner, de Admiraal en Opa. Polly en Muscita willen pasta met rode saus maken voor deze klanten, maar steeds lukt het niet! De pastasaus wordt groen, zwart, blauw…

Kinderen en volwassenen leren het PASTA-lied en proberen Polly te helpen om de saus weer rood te krijgen, maar of dat lukt? Misschien is er een geheim recept?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.