kinder en jeugdtheater speelt waterkracht

Kinder- en Jeugdtheater ‘Een plekje op het podium’ uit Raalte kreeg zaterdag een plekje op het podium in cultureel centrum Braakhekke in Bathmen. Ruim 170 bezoekers zagen hoe de zestien jonge theaterspelers het stuk ‘Waterkracht’ op de planken brachten.

De spelers bedachten het verhaal zelf, maakten het gros van de attributen, ontwierpen het schminkplan en kostuums. Ze speelden, dansten, maakten muziek en zongen onder leiding van Annette Kiekebosch. De muziek werd geschreven door Ton van der Toom. Hans verzorgde de techniek en vrijwilligers van Braakhekke onder leiding van Hanny verzetten veel werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.