Home / archiefcentraal / kinder en jeugdtheater speelt waterkracht

kinder en jeugdtheater speelt waterkracht

Kinder- en Jeugdtheater ‘Een plekje op het podium’ uit Raalte kreeg zaterdag een plekje op het podium in cultureel centrum Braakhekke in Bathmen. Ruim 170 bezoekers zagen hoe de zestien jonge theaterspelers het stuk ‘Waterkracht’ op de planken brachten.

De spelers bedachten het verhaal zelf, maakten het gros van de attributen, ontwierpen het schminkplan en kostuums. Ze speelden, dansten, maakten muziek en zongen onder leiding van Annette Kiekebosch. De muziek werd geschreven door Ton van der Toom. Hans verzorgde de techniek en vrijwilligers van Braakhekke onder leiding van Hanny verzetten veel werk.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.