kermistoer ftc heikera

Fietstoerclub Heikera houdt tijdens het Feestweekend Lierderholthuis op zondag 8 juli de traditionele Kermistoer. De start en finish van dit NTFU- evenement is bij café d’ Olde Wettering aan de Kerkslagen 2 in Lierderholthuis.

Er is keuze uit afstanden van 30, 60 en 90 kilometer, alle drie fietsroutes zijn met pijlen uitgezet. Vanaf 08.00 uur kunnen de liefhebbers van de 90 kilometer op pad voor een rit over de Veluwe (richting Epe). Liefhebbers van de 60 kilometer gaan eveneens via de nieuwe IJsselbrug de Veluwe op, richting het Heerderstrand. De deelnemers van de 30 kilometer fietsen richting Hoonhorst en hebben de rust bij Kappers.

De inschrijving voor de 90 kilometer is mogelijk tussen 08.00 uur en 12.00 uur, voor de 30 en 60 kilometer tussen 09.00 en 12.00 uur. (Sluitingstijd eindcontrole om 16.30 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.