Home / archiefcentraal / kermis heeten in volle gang

kermis heeten in volle gang

De kermis in Heeten is in volle gang. Voordat de kermis vrijdagmiddag officieel van start ging, werden de kinderen op school getrakteerd door de Oranjevereniging. Daarna startte de optocht, creaties waren zeer bijzonder van mummies tot levende schilderijen.

Na samenkomst op het dorpsplein werd de opening gedaan door de voorzitter Tomassen. De kinderen ontvingen allen een ballon in verband met het 80 jarige bestaan van de Oranje Vereniging om mee te doen aan de ballonnenwedstrijd.

De ballonnen werden tegelijk losgelaten, de wind speelde echter parten waardoor er diverse ballonnen in de bomen achterbleven.Daarna was er een run naar de attracties.

Rond de klok van 17.00 begon het bedrijvenuurtje waar de opkomst wat tegenviel, onder andere door de vele activiteiten in de buurt. Echter was de sfeer goed en het optreden van de stadsomroeper en later onbeholpen ober bracht veel hilariteit aan de tafels.

De avond werd afgesloten met een dance en trance party waarbij de jeugd uit hun dat ging.

Zaterdag kwam de oldtimer motor en brommer tocht door het dorp trekken. En zaterdagavond? Dan zit Heeten gezamenlijk Oranje toe te juichen!

Alex Witteveen draagt het hele feest zijn camera bij zich. Hij leverde de bijgevoegde fotoreportage aan.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.