john hill en band wint wraak van vechtdal

Naast de enorme eer voor de winnaar van de regionale kroegentocht, was er nog een mooie prijs voor John Hill & Band. De band mag namelijk Vechtdal Blues & Rock op 24 november openen.

Na zes succesvolle edities in kroegen in geheel Vechtdal was het afgelopen vrijdag tijd voor de grote finale van de bandcompetitie ‘de Wraak van Vechtdal’. In totaal hebben er 16 bands gestreden om de felbegeerde eerste plaats maar in de Trefkoele in Dalfsen wist John Hill + band de jury het meest te overtuigen.

De bandcompetitie is de afgelopen maanden in Nieuwleusen, Ommen, Hoonhorst, Wijthem en Dalfsen geweest waarbij iedere avond vier bands een plek op het podium kregen. De muzikale kroegentocht is een initiatief van Vechtdal Centraal, VechtdalFM en het Stone Rock festival en wordt ondersteund door Flynth als hoofdsponsor.

In Dalfsen stonden er vrijdagavond vijf bands op het programma. De formatie Sloe Gin had de eer om de avond af te trappen. Swingende blues en rockmuziek zorgde voor een mooi begin van de avond. Vervolgens stond Lucid Wave op het podium. Deze band heeft veel publiek meegenomen en neemt de aanwezigen mee in een psygidelische sneltreinvaart. Lyssa wist voor een interessante afwisseling te zorgen door goede gitaarsolo’s en daaropvolgend was het de beurt aan de mannen van Blindrose. Het was aan John Hill + band de eer om de avond af te sluiten en dat deden ze met een strakke set met mooie luisterliedjes.

De jury van de Wraak van Vechtdal bestond uit Rik Meijer (programmeur van Stone Rock), Henri Grootenhuis (Vechtdal Blues & rock festival) en Edwin Vetkamp (muzikant en adviseur bij Flynth). Ze hadden een zware taak en besloten samen om ook de band Blindrose een plek op het Stone Rock festival te gunnen. De jury gaf algemeen complimenten aan de kwaliteit van de bands en muzikanten.

Met de finale is de eerste editie van de Wraak van Vechtdal officieel ten einde. Voor foto’s en video’s van afgelopen edities kun je een kijkje nemen op staging2.dewraakvanvechtdal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.