jesse zamelt 114 mobieltjes in voor opkikker

Jesse Middelkamp uit Lierderholthuis heeft 114 mobieltjes ingezameld voor Stichting Opkikker. Stichting Opkikker verzorgt verwendagen voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. Jesse is kinderambassadeur van deze stichting.

“Onze dank gaat uit naar alle mensen die een oude en/of defecte mobiel hebben ingeleverd bij ons thuis , bij Boni en C1000 supermarkt en Zorgboerderij de Ranch in Lemelerveld. Wij waren blij dat we bij hen de speciale inzamelboxen mochten plaatsen”, zegt Jesse.

De actie gaat gewoon het hele jaar door, dus je kunt gewoon jouw oude en/of defecte mobiel inleveren bij Jesse thuis aan de Bredenhorstweg 7 in Lierderholthuis. Zie ook staging2.opkikker.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.