is die parallelweg nu echt veiliger

De wegbelijning op de parallelweg tussen Heino en Raalte loopt niet meer in het midden, maar er lopen er nu twee langs de rand van de weg. Dat moet een veiliger gevoel geven aan de fietsers die gebruik maken van de parallelweg langs de N35.

Toen onze fotograaf een plaat van de nieuwe wegbelijning ging halen, trof hij bij toeval gemeenteraadslid Egbert den Daas, op de fiets. We vroegen hem gelijk maar even wat hij er van vindt.

“Het wordt er helemaal niet veiliger op. Als je hier voorheen in het donker fietste, kon je je oriënteren op de middelste streep. Dat kan nu niet meer, de lijnen liggen op sommige plaatsen vlak naast de berm, voor je het weet rij je er in. Zeker in het donker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.