insluiper heeft weinig kwaad in de zin

Woensdagmorgen rond half elf werd de viszaak in het centrum van Raalte opgeschrikt door iemand die zich verdacht gedroeg bij de achteringang. Toen hij daar aangesproken werd in de trant van: “Kan ik je helpen?” vroeg de man of er een kamer beschikbaar was. Toen het antwoord op die vraag nee bleek, ging hij een deurtje verder, naar de praktijk Stam. Voor de zekerheid werd de politie ingeschakeld.

De politie laat woensdagmiddag weten dat de man wel vaker aanklopt bij mensen met deze vraag. De woordvoerder vertelt dat het een goede zaak is dat de politie wel is ingeschakeld: “Zeker met mooier weer is het goed om alert te zijn op de achterdeur, die in dit geval openstond. Voor hetzelfde geld heeft iemand meer kwaad in de zin.”

De Burgernetactie van afgelopen dinsdagavond had met een gelijkend verhaal te maken. Dat verklaart waarom de actie zo snel beëindigd werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.