in beweging tijdens fietsvitaal

Zondag 1 juli komen senioren uit Salland in beweging tijdens Fietsvitaal 2012. Initiatiefnemer Zorggroep Raalte nodigt Sallandse senioren uit om in beweging te komen, samen met medewerkers en vrijwilligers, om zo de aandacht te vestigen op gezondheid, vitaliteit en vooral een leuke gezellige dag uit voor alle leeftijden. De fietstocht staat symbool voor de beweging die de organisatie wil maken naar de toekomst. Een toekomst waarin huisvesting voor ouderen er duidelijk anders uit zal zien dan nu.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens de fietstocht, lengte ca. 50 km, alle locaties van Zorggroep Raalte te bezoeken. Er worden per locatie verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder rondleidingen door de woonzorgcentra, een expositie en muziek. Starten met Fietsvitaal kan vanaf de locaties Swaenewoerd (Raalte), Brugstede (Lemelerveld), Stevenskamp (Heeten) en Maria-Oord (Luttenberg). Deelnemers kunnen starten tussen 9:00 en 11:00 door zich op één van de genoemde locaties te melden. Daar ontvangen zij een inschrijfformulier en de routebeschrijving. Deelname is gratis.

Langs de route staan twee zorgboerderijen, ook zij stellen hun deuren open en laten de deelnemers kennismaken met wat een zorgboerderij kan bieden. “Villa Annie”, gelegen aan de Veldzichtweg is eveneens geopend en zijn de fietsers van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Naar verwachting zal de dag rond 15:30 worden afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.