imtho werk en bedrijfskleding verhuist

“Ik zal heel eerlijk zijn,” vertelt Van Thoor. “We zijn in 2005 begonnen en vanaf toen heel hard gegroeid. We groeiden binnen de kortste keren uit ons jasje, maar de crisis is ons niet in de koude kleren gaan zitten. We hebben het best zwaar gehad, maar zijn nu bezig om het weer stap voor stap op te bouwen en dat gaat gelukkig goed. We hebben de organisatie van ons bedrijf tegen het licht gehouden en verbeteringen waar nodig doorgevoerd.”

Eind 2011 besloot Van Thoor dat ze op zoek zou gaan naar een nieuw onderkomen. “Ik had mijn oog laten vallen op het pand direct als je Raalte inrijdt, hier iets verderop. Het is groter, de uitstraling biedt ons veel meer presentatiemogelijkheden en het bevindt zich op een mooie zichtlocatie. We grijpen de verhuizing gelijk aan om de hele uitstraling van ons bedrijf nog eens door te nemen.”

Vanaf 1 januari huisvest Imtho Werk- en Bedrijfskleding zich in het nieuwe pand. Op 1 december beginnen de verhuizingswerkzaamheden. “Dat wordt een enorm hectische periode, want in het laatste kwartaal beleven wij de drukste periode van het jaar.”

Naast werk- en bedrijfskleding levert Imtho ook werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.Voor meer informatie over Imtho of om de collectie te bekijken kun je naar staging2.imtho.nl gaan.

De naam Imtho komt van Import van Thoor. Het bedrijf begon in 2005 als Import- en productiebedrijf van werk- en bedrijfskleding. Toen werd de kleding niet alleen door Imtho verkocht, ook deed het bedrijf de opdracht tot produceren de deur uit. Vervolgens werd Imtho een groothandel en ging in gerenommeerde merken handelen. “Binnen een jaar groeiden we toen uit ons jasje,” vertelt Van Thoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.