improvisatieconcert door gerwin van der plaats

Gerwin van der Plaats geeft een 30 juni een improvisatieconcert waar verzoeknummers voor kunnen worden ingeleverd bij de entree. Deze verzoeknummers worden in de stijl van Piet van Egmond gespeeld. U kunt bij binnenkomst tot een half uur voor aanvang van het concert in de Willem-Hendrik Zwart hal in Lemelerveld de verzoekjes inleveren uit welke Gerwin een keuze zal maken.

Al op jeugdige leeftijd werd Van der Plaats’ aandacht getrokken door het orgel. Op negenjarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst de kerkdiensten en kreeg al snel daarna een aanstelling als vaste organist van de Gereformeerde Kerk te Nieuwegein waar hij het twee-klaviers orgel bespeelde. Na orgellessen te hebben gekregen van onder andere Harry Hamer te Kampen en Geert Bierling , stadsorganist te Rotterdam, studeert hij nu aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Naast de het bespelen van kerkorgels beleeft Gerwin veel plezier aan het bespelen van theaterorgels. Zijn voorliefde voor dit “uitstervende” instrument komt tot uitdrukking in het geven van bijzondere concerten.

Gerwin treedt regelmatig op als begeleider van koren en muziekgroepen in ons land, is ook verschillende malen te horen geweest op de radio en werkte mee aan diverse CD-opnamen.

Het improvisatieconcert vindt plaats op zaterdag 30 juni 2012 en begint om 20:00. U kunt vooraf reserveren via 0572-371838 of 038-4224079. De entree bedraagt tien euro per persoon inclusief koffie vooraf en een drankje en hapje na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.