hollandse nieuwe winnen met social media

De hele week houdt Roescher acties met Retweeten, reply’en, volgen, ‘liken’ en ga zo maar door. Wie aan deze actie deelneemt maakt kans op haringen (Hollandse Nieuwe uiteraard) of familiezakken kibbeling.

Een mooi moment voor Roescher om zich deze week op de social media te profileren. De kost van de Hollandse Nieuwe gaat met Maatjesdag ook in Raalte niet ongemerkt voorbij. Roescher is zaterdag op verschillende plekken in het centrum te vinden. Naast de winkel die gewoon open is, staat de vistraiteur ook met vier kramen in het dorp.

De eerste winnaar van de Twitter-actie is overigens al bekend. Eet smakelijk meneer Kappert!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.