Home / archiefcentraal / hockeyers verwend tijdens slotdag smhc

hockeyers verwend tijdens slotdag smhc

Het E6- meidenteam van SMHC uit Raalte heeft zaterdag de jaarlijkse slotdag gehouden. Wederom was dit een groot succes. Elf teams waren uitgenodigd. Ongeveer tachtig kinderen genoten van 10.00 tot 14.00 uur van een zonnige, gezellige en sportieve hockeydag. Partijtjes, spelletjes en lekkere versnaperingen stonden op het programma.

De patat tussen de middag werd verzorgd door Foodplaza uit Raalte- Noord. Afsluitend kreeg iedereen een mooie foto van het eigen team. Henderikefotografie.nluit Zwolle maakte foto’s. Als laatste traktatie kregen alle kinderen een ijsje, verzorgd door Texaco Hofstede uit Raalte.

Gedurende de dag mochten de kinderen gebruik maken van een speciale actie van Wagenmans Wonen uit Lemelerveld. Het bedrijf leent verenigingen een complete loungeset uit.

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden of lijkt het je leuk om eens vrijblijvend te komen kijken op de club of op een van de trainingen, kijk dan op www.smhc.nl of neem contact op met Maarten Deckers via 06-28693695.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.