hevo geeft gratis workshop freerunning

Hevo Heino verzorgt op dinsdag 26 juni samen met We Move Stunts een gratis workshop freerunning. Wil jij ook leren om zo stoer mogelijk door je omgeving te rennen, springen, klimmen, klauteren en rollen, kom dan om 17.30 uur naar de Brinkweg 50 in Heino.

Freerunning is letterlijk een discipline van bewegen waarbij je traint om zo snel, vloeiend of cool mogelijk door je omgeving te bewegen. Denk aan allerlei sprongen, rollen en zelfs ook salto’s.

De avond duurt tot ongeveer 19.30 uur en staat onder leiden van de twee professionele freerunners Marijn de Jong en Jeroen Postma. Na de zomervakantie start Hevo met een vast lessenaanbod Freerunning, gegeven door professioneel Freerunner Marijn de Jong van We Move Stunts. Bij de gratis workshop kun je gelijk al een plekje reserveren voor na de zomervakantie, zo weet jij zeker dat je gelijk mee kunt doen met de lessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.