het ek in broekland zijn ze er klaar voor

Broekland is er klaar voor: het Europees Kampioenschap voetbal. Een volledig in oranje gehulde dorpskroeg en een EK Pool die vanaf dit weekend weer op volle toeren draait. Ook bij De Hoppe is het vanaf dit weekend volle bak voetbal. Er staat zelfs een complete goal op het dak!

De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal wordt op zaterdag gespeeld, aftrap om 18.00 uur. Wie het leuk vindt, kan vooraf aan de wedstrijd komen barbecueën. Hiervoor moet je je wel even opgeven. Dat kan door te bellen naar 0570-531226 of te mailen naar be.no@hetnet.nl.

Ga jij ook voetbal in de kroeg kijken aanstaand weekend? Of heb je een andere plek waar je het EK volgt? Wij ontvangen graag je foto’s. Stuur gerust een mailtje naar redactie@sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.