Home / archiefcentraal / helligen hendrik koploper in voorverkoop

helligen hendrik koploper in voorverkoop

De eerste tussenstand van de kaartverkoop voor het komend theaterseizoen van Theaters Olst-Wijhe laat zien dat Helligen Hendrik intussen behoorlijk populair is in deze streken. Hij verslaat in het ranglijstje van programma’s die in het Holstohus Theater of Capellenborg Theater staan gepland de voorverkoop voor U2NL en Dolf Jansen.

Voor deze en alle ander voorstellingen zijn echter nog voldoende kaarten beschikbaar. Snelle bestellers maken tot 1 september kans op een van de vijf Kaartverdubbelaars die verloot gaan worden. De winnaars krijgen hun bestelling dubbel geleverd zodat ze anderen kunnen trakteren op een avondje samen uit.

De opening van het seizoen is op 29 september in het Holstohus met een nieuw programma van Pieter Derks, intussen zeer bekend door zijn columns op vrijdagavond bij De Wereld Draait Door.

Op de website www.theatersolstwijhe.nl is over alle voorstellingen informatie te vinden, kaartjes kunnen direct online gekocht worden. Wie liever het liever anders doet kan op de vaste verkooppunten (VVV-Holstohus, Boekhandel Korten, DA Bourquin) een bestelformulier afhalen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.