helligen hendrik koploper in voorverkoop

De eerste tussenstand van de kaartverkoop voor het komend theaterseizoen van Theaters Olst-Wijhe laat zien dat Helligen Hendrik intussen behoorlijk populair is in deze streken. Hij verslaat in het ranglijstje van programma’s die in het Holstohus Theater of Capellenborg Theater staan gepland de voorverkoop voor U2NL en Dolf Jansen.

Voor deze en alle ander voorstellingen zijn echter nog voldoende kaarten beschikbaar. Snelle bestellers maken tot 1 september kans op een van de vijf Kaartverdubbelaars die verloot gaan worden. De winnaars krijgen hun bestelling dubbel geleverd zodat ze anderen kunnen trakteren op een avondje samen uit.

De opening van het seizoen is op 29 september in het Holstohus met een nieuw programma van Pieter Derks, intussen zeer bekend door zijn columns op vrijdagavond bij De Wereld Draait Door.

Op de website staging2.theatersolstwijhe.nl is over alle voorstellingen informatie te vinden, kaartjes kunnen direct online gekocht worden. Wie liever het liever anders doet kan op de vaste verkooppunten (VVV-Holstohus, Boekhandel Korten, DA Bourquin) een bestelformulier afhalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.